Το παιχνίδι μου σχολείο

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ! (Τμήμα Α” προς το παρόν)
«Οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουνε επειδή γερνάνε. Γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουνε.»
Oliver W. Holmes, Αμερικανός συγγραφέας

Τα παιχνίδια νικούν το χρόνο. Μας θυμίζουν πάντα τα παιδικά μας χρόνια, μας συνδέουν όπου κι όσο κι αν έχουμε περπατήσει στη ζωή εκείνη την εποχή της αθωότητας. Εκτός αν είσαι παιδί οπότε θες να παίζεις συνέχεια, παντού και πάντα.
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, τα παιδιά της τάξης μας μπορούν να φέρνουν κάθε πρωί το αγαπημένο τους παιχνίδι από το σπίτι τους για να παίζουν μαζί του τις στιγμές του ελεύθερου παιχνιδιού στην τάξη. Το παιχνίδι θα παίζεται εντός τάξης τις ώρες 8:45-9:10 και 12:35-13:00. Τα παιχνίδια δε θα βγαίνουν στην αυλή.

Επιτρέπονται:
-τάμπλετ, φωτογραφικές μηχανές, επιτραπέζια, κούκλες, αυτοκίνητα, ομαδικά παιχνίδια και κάθε παιχνίδι ειρηνικό και κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.
Απαγορεύονται:
-κινητά τηλέφωνα, μηχανές video games, αιχμηρά αντικείμενα, όπλα, παιχνίδια που κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο και ενοχλούν άλλα παιδιά.
Το παιχνίδι θα το φέρνουν τα παιδιά το πρωί κατά την προσέλευσή τους και θα το παίρνουν στο σπίτι τους την ίδια μέρα κατά την αποχώρησή τους.
Κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για την ακεραιότητα του δικού του παιχνιδιού. Και κανείς άλλος. Αποφύγετε λοιπόν παιχνίδια που το παιδί θα στενοχωρηθεί αν του χαλάσει ή σπάσει.
Κάθε Δευτέρα είναι μέρα παιχνιδιού. Του δικού μας αγαπημένου παιχνιδιού.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *