1η Ενημερωτική-Επιστημονική Συνάντηση Γονέων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου η 1η Ενημερωτική-Επιστημονική Συνάντηση Γονέων για το σχολικό έτος 2014-15. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα 5-7:30 στο χώρο του νηπιαγωγείου, σε μια από τις σχολικές αίθουσες που διαμορφώθηκε κατάλληλα προκειμένου να υποστηρίξει κατάλληλα το γεγονός.

Στους γονείς μίλησε και κατόπιν συζήτησε μαζί τους η μαμά του σχολείου και κοινωνική λειτουργός του Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας κυρία Ηλιάνα Νιαρχάκου. Θέμα της ομιλίας της αλλά και της συζήτησης που ακολούθησε ήταν «Προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών: μπορούμε να τα αλλάξουμε;».

Στη συνάντηση προσήλθαν 27 γονείς παιδιών (από τα 50 του σχολείου μας) τους οποίους και ευχαριστούμε. Η εκδήλωση άρεσε πολύ στους γονείς, γεγονός που δίνει τροφή για συνέχεια σε αυτές τις εκδηλώσεις.

imerida1a

Και αρκετοί μκροί μας μαθητές ήρθαν στην ημερίδα και κάθισαν λίγη ώρα μαζί μας για να φάνε κουλουράκια πριν…φύγουν για την άλλη τάξη και για παιχνίδι. Εδώ παρακαλουθούν μαζί με τους μεγάλους ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο για τη συμπεριφορά των παιδιών.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *